Opvragen van resultaten kan in principe op:

Dr Verburg:

  • Maandag, woensdag en vrijdag (afwisselend om de 2 weken) van 17u00 tot 18u00

Dr Andries:

  • Dinsdag, donderdag en vrijdag (afwisselend om de 2 weken) van 17u00 tot 18u00

Gelieve het telefoongesprek kort te houden: zowel arts als patiënt worden niet graag gestoord tijdens de raadpleging.

Indien u uitgebreide informatie wil, gelieve dan naar de raadpleging te komen. Ik kan geen raadpleging houden aan de telefoon.

 

Indien er bloedresultaten of uitslagen van specialisten bekend zijn over u in de praktijk, kunt u hierover met de artsen bellen. Probeer het telefoongesprek kort te houden. De artsen zullen geruststellende resultaten kort en bondig meedelen. Wanneer u meer uitgebreide inlichtingen nodig acht, kunt u best een nieuwe afspraak maken. De arts zal dan ook de nodige tijd en ruimte hiervoor voorzien. Ook de arts zelf zal u soms vragen een nieuwe afspraak te maken om de resultaten te bespreken. Sommige resultaten vragen immers meer uitleg en meer overleg tussen u en de behandelende arts.

  • Door de nieuwe GDPR wetgeving mogen labo resultaten en andere documenten niet meer per mail doorgestuurd worden aan de patiënt. Via cozo (www.cozo.be) kunt u met uw eID de resultaten raadplegen.
  • Voor medicatie / kiné voorschriften of andere attesten dient u steeds op afspraak te komen. Telefonisch (of tijdens raapleging van een familielid) mag dit niet worden aangevraagd.